FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŽUŽUL: FRANCUSKA PODUPIRE RH U PROCESU PRISTUPANJA EU

ZAGREB, 29. studenoga 2004. (Hina) - Francuski ministar vanjskihposlova Michel Barnier iskazao je u nedjelju u Parizu u razgovoru sministrom vanjskih poslova Miomirom Žužulom podršku Francuske udaljnjem procesu pristupanja Hrvatske Europskoj uniji.
ZAGREB, 29. studenoga 2004. (Hina) - Francuski ministar vanjskih poslova Michel Barnier iskazao je u nedjelju u Parizu u razgovoru s ministrom vanjskih poslova Miomirom Žužulom podršku Francuske u daljnjem procesu pristupanja Hrvatske Europskoj uniji.

Kako je priopćilo Ministarstvo vanjskih poslova ministri Žužul i Barnier su "u prijateljskom i srdačnom razgovoru o sveukupnim odnosima dviju država naglasili značaj i važnost sastanka Europskog vijeća 17. prosinca ove godine u Bruxellesu na kojem se očekuje donošenje odluke o datumu početka pregovora o članstvu Hrvatske u Europskoj uniji".

"Barnier je tom prigodom još jedanput Žužulu iskazao potporu Francuske u daljnjem procesu pristupanja Hrvatske Europskoj uniji", stoji u priopćenju, u kojem se dodaje da je "potvrđeno da odnosi dviju država pokazuju odlike stabilnosti, partnerstva i prijateljske suradnje, te da Francuska daje Hrvatskoj aktivnu potporu za članstvo u Uniji".

Žužul će u ponedjeljak na čelu hrvatskog izaslanstva u Haagu sudjelovati na dvodnevnom Ministarskom sastanku Euromediteranskog procesa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙