FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 21 SAT

ZAGREB, 28. studenog 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske do 21 sat
ZAGREB, 28. studenog 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 21 sat

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić odbio je danas prijedlog premijera Ive Sanadera da slučaj ravnatelja POA-e rješava Vijeće za nacionalnu sigurnost jer smatra da taj slučaj trebaju razriješiti isključivo on i premijer Sanader. "Ovaj slučaj raspetljavamo premijer i ja, jer nas dvojica potpisujemo, a nikakvo Vijeće. Ja imam argumentaciju, premijer ima argumentaciju, on se može složiti ili ne složiti, a nakon toga problem se rješava samo između nas dvojice", rekao je predsjednik Mesić za Hrvatski radio.

VIŠKOVO - Oko 150 ljudi okupilo se danas na prosvjedu protiv gradnje središnjega županijskog odlagališta otpada na Mariščini, u općini Viškovu, koji je organizirala Udruga mladih iz Studene nedaleko od Viškova. Udruga ističe da je mjesto budućeg odlagališta udaljeno oko 500 metara od prvih kuća, te od granice sa Slovenijom oko šest kilometara zračne linije. Mladi iz Studene kažu da je Mariščina na granici općina Klane i Viškova u zelenoj zoni, te da se obje općine protive gradnji odlagališta. Podsjećaju da je općina Viškovo - zbog izbora mjesta - podnijela tužbe Ustavnom i Upravnom sudu.

ZAGREB - Udruga "Magistra justicia" na današnjoj je konferenciji za novinare oštro osudila jučerašnje uhićenje predsjednice te udruge i vlasnice biljne ljekarne na Laništu Branke Crnošije zbog držanja lijekova koje nije dopušteno prodavati u biljnoj ljekarni. Odbijajući takve optužbe, Branka Crnošija je, uz ostalo, rekla kako su sporni lijekovi bili samo privremeno uskladišteni u biljnoj ljekarni, jer je nedavno imala poplavu u svojoj ljekarni u Samoboru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙