FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 28. studenog 2004.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do4,30 sati.
ZAGREB, 28. studenog 2004.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 4,30 sati.

ZAGREB - Premijer Ivo Sanader izjavio je da je jučer uputio pismo predsjedniku Republike Stjepanu Mesiću s prijedlogom da se najkasnije do srijede, 1. prosinca, održi sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost na kojoj bi se trebala riješiti sva pitanja u vezi s razrješenjem šefa POA-e Joška Podbevšeka. Gostujući u sinoćnjem Dnevniku HTV-a premijer Sanader rekao je da još nije dobio odgovor predsjednika Mesića. Izrazivši nadu da će predsjednik prihvatiti njegov prijedlog, Sanader je dodao kako smatra da bi se taj sastanak trebao što prije održati kako bi se "mogli razdvojiti svi 'meta razlozi' od bitnih stvari te na kraju zajednički odlučiti kako to predviđaju Zakon i Ustav".

VIROVITICA - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić sinoć je u Virovitici izjavio da je od premijera Ive Sanadera "primio poruku koja najavljuje da je moguć dogovor" u slučaju razrješenja ravnatelja POA-e Joška Podbevšeka. "Još se s premijerom nisam čuo, ali sam od njega dobio pisanu poruku da je dogovor moguć", rekao je Mesić. Predsjednik Mesić također je kazao kako premijer Sanader nije raspolagao svim argumentima koji su doveli do smjene čelnog čovjeka tajnih službi. "Premijer nije imao argumente koje ja imam. Kad ih dobije nadam se da će prevagnuti ti argumenti", rekao je Mesić na humanitarnoj akciji u Virovitici.

OPATIJA - Tomislav Prusina, novinar Slobodne Dalmacije, najbolji je strijelac među novinarima koji su u sklopu Dana hrvatskog novinarstva sinoć sudjelovali na prvom natjecanju novinara u gađanju laserskim pištoljem. Drugo mjesto je osvojio Zvonko Šeb s Hrvtskog radija, a treće Vesna Kocon, djelatnica Hrvatskog novinarskog društva. U natjecanju novinara laser pištoljem bilo je 58 sudionika, a natjecanje za najboljeg strijelca - novinara, organizirano je radi promocije Svjetskog prvenstva u streljaštvu koje će se održati u Zagrebu 2006. Predstavljanjem toga prvenstva završili su Dani hrvatskog novinarstva koji su u Međunarodnom centru za izobrazbu novinara ICEJ-u 26. i 27. studenoga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙