FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NEWSWEEK: SHARON I ABBAS SPREMNI NA SASTANAK

JERUZALEM, 28. studenoga 2004. (Hina/Reuters) - Izraelski premijerAriel Sharon rekao je u intervjuu objavljenom u nedjelju da se spremansastati s palestinskim čelnikom Mahmudom Abasom kako bi Izrael s novompalestinskom vladom koordinirao povlačenje iz pojasa Gaze.
JERUZALEM, 28. studenoga 2004. (Hina/Reuters) - Izraelski premijer Ariel Sharon rekao je u intervjuu objavljenom u nedjelju da se spreman sastati s palestinskim čelnikom Mahmudom Abasom kako bi Izrael s novom palestinskom vladom koordinirao povlačenje iz pojasa Gaze.

U svome intervjuu, a obojicu je intervjuirao časopis Newsweek, Abas je rekao da je i on spreman za summit sa Sharonom, ali da bi bolje bilo obaviti poslije 9. siječnja kad se na palestinskim teritorijima održavaju izbori na kojima je on vodeći kandidat za mjesto predsjednika Palestinske samouprave, što je do smrti bio Jaser Arafat.

"Kad se oni budu htjeli sastati, sastat ćemo se", rekao je Sharon na pitanje je li spreman sastati se s Abasom, poznatim i kao Abu Mazen,

Na isto je pitanje Abas ovako odgovorio: "Nakon izbora spreman sam se u svakome trenutku sastati sa Sharonom".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙