FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZBOG JEDANAESTERCA "JEEPOM" NAGANJAO SUCA PO TRAVNJAKU

KIŠINJEV, 19. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Vlasnik i predsjednikmoldavskog drugoligaša kažnjen je sa 2000 USD jer je nakon što jesudac dosudio kazneni udarac protiv njegova kluba sjeo u svoj "jeep" is njim upao na teren nastojeći pregaziti suca.
KIŠINJEV, 19. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Vlasnik i predsjednik moldavskog drugoligaša kažnjen je sa 2000 USD jer je nakon što je sudac dosudio kazneni udarac protiv njegova kluba sjeo u svoj "jeep" i s njim upao na teren nastojeći pregaziti suca.

Mihai Macovei se branio kako je samo htio preplašiti suca Vitalija Onikea, no svjedoci navode da je bjesomučno vozio travnjakom Roso Florena nastojeći pregaziti suca koji se usudio dosuditi kazneni udarac za supeničku Politehniku.

Sudac se spasio hitrim bijegom, a stigao je odsvirati i kraj utakmice, koju je Moldavski savez registrirao sa 3:0 za Politehniku, dok je uz kaznu gnjevnom predsjedniku suspendiran i stadion Rosoa.

Roso je maleni klub iz sela Florena nadomak Bukureštu, no zahvaljujući ambicioznom predsjedniku na pragu je plasmana u Prvu ligu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙