FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RUMUNJSKA: IORDANESCU DAO OSTAVKU

BUKUREŠT, 19. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Izbornik rumunjskenogometne reprezentancije Anghel Iordanescu odstupio je sa položajanakon tek neodlučenog rezultata (1:1) na gostovanju u Armeniji (1:1) ukvalifikacijskoj utakmici za SP 2006.
BUKUREŠT, 19. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Izbornik rumunjske nogometne reprezentancije Anghel Iordanescu odstupio je sa položaja nakon tek neodlučenog rezultata (1:1) na gostovanju u Armeniji (1:1) u kvalifikacijskoj utakmici za SP 2006.

Rumunjska je u tom dvoboju izgubila ključne bodove u borbi sa Nizozemskom, Češkom i Finskom za mjesto na SP, a Iordanescu je označen glavnim krivcem.

Nakon što je u četvrtak ponudio ostavku, Iordanescu je danas na novinarskoj konferenciji u Bukureštu obznanio i svoju konačnu odluku o povlačenju, iako je kazao kako je u Erevanu igrao bez čak desetorice standarnih igrača koji su ili ozlijeđeni ili suspendirani.

Iordanescu je 1994. bio heroj nacije nakon što je rumunjsku reprezentanciju doveo u četvrtfinale SP. Na mjesto izbornika ponovno je izabran 2002., no Rumunjsku nije uspio odvesti u na Europsko prvenstvo u Portugalu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙