FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SHARON OTKAZAO SASTANAK SA STRAWOM ZBOG ZDRAVLJA

JERUZALEM, 24. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Izraelski premijerAriel Sharon je u srijedu otkazao sastanak s britanskim ministromvanjskih poslova Jackom Strawom zbog zdravstvenih problema, javljaagencija Reuters pozivajući se na službene izvore.
JERUZALEM, 24. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Izraelski premijer Ariel Sharon je u srijedu otkazao sastanak s britanskim ministrom vanjskih poslova Jackom Strawom zbog zdravstvenih problema, javlja agencija Reuters pozivajući se na službene izvore.

"Premijer je dobrog zdravlja ali je izgubio glas i sastanak sa Strawom je otkazan", kazao je neimenovani dužnosnik za Reuters.

Prema istom izvoru, nije poznato hoće li Sharon pokušati dogovoriti sastanak za neki drugi termin u četvrtak, kada bi se britanski ministar trebao sastati s palestinskim dužnosnicima.

Sharon je sa Strawom trebao razgovarati o pomoći Palestincima da izaberu nasljednika pokojnog čelnika Jasera Arafata u siječnju. Međunarodni promatrači nadaju se da će izbori 9. siječnja iduće godine pomoći u oživljavanju izraelsko-palestinskog mirovnog procesa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙