FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VELEPOSLANSTVA U MADRIDU I BUDIMPEŠTI ZA JUŠČENKA

MADRID/BUDIMPEŠTA, 24. studenog 2004. (Hina/AFP) - Ukrajinskoveleposlanstvo u Budimpešti i nekoliko diplomata iz veleposlanstva tezemlje u Madridu iskazali su potporu oporbenom predsjedničkomkandidatu Viktoru Juščenku koji osporava regularnost rezultatanedjeljnih izbora i tvrdi da je on pobjednik, javlja agencija FrancePresse pozivajući se na službene izvore u glavnim gradovima Mađarske iŠpanjolske.
MADRID/BUDIMPEŠTA, 24. studenog 2004. (Hina/AFP) - Ukrajinsko veleposlanstvo u Budimpešti i nekoliko diplomata iz veleposlanstva te zemlje u Madridu iskazali su potporu oporbenom predsjedničkom kandidatu Viktoru Juščenku koji osporava regularnost rezultata nedjeljnih izbora i tvrdi da je on pobjednik, javlja agencija France Presse pozivajući se na službene izvore u glavnim gradovima Mađarske i Španjolske.

"Veleposlanstvo slijedi volju naroda i podržava oporbenog kandidata", kazao je neimenovani diplomat u veleposlanstvu u Budimpešti.

"Mi smo za pošteno prebrojavanje listića i protiv prijevare", dodao je isti izvor.

"Ukupno 150 ukrajinskih diplomata diljem svijeta otvoreno podržava oporbu", kazao je za France Presse diplomat u veleposlanstvu u Madridu tražeći da ostane neimenovan.

Kako je dodao, on je u stalnom kontaktu sa svojim kolegama u drugim zemljama i broj diplomata koji podržava Juščenka u "stalnom je porastu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙