FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Premijera "Aleksandra Velikog" u CineStaru 25. studenoga

ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - Povijesni spektakl "AleksandarVeliki" Oskarovca Olivera Stonea premijerno će biti prikazan 25.studenoga u multiplexu CineStar u Zagrebu.
ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - Povijesni spektakl "Aleksandar Veliki" Oskarovca Olivera Stonea premijerno će biti prikazan 25. studenoga u multiplexu CineStar u Zagrebu.

"Aleksandar Veliki" s Colinom Farrellom, Angelinom Jolie, Anthonyjem Hopkinskom i Valom Kilmerom u glavnim ulogama, temelji se na istinitoj priči o životu jednog od najutjecajnijih svjetskih vođa koji je osvojio 90 posto poznatog svijeta prije no što je navršio 25. godina.

Vodio je svoju nepobjedivu grčku, makedonsku, a kasnije i istočnjačku vojsku putem opsada i osvajanja dugim 35.500 kilometara, u razdoblju od samo osam godina. Do svoje smrti, u 33. godini, iskovao je carstvo kakvo svijet dotad još nije vidio.

Film u trajanju od 173 minute distribuira Warner Bros, SAD.

Svečanoj hrvatskoj i europskoj premijeri "Aleksandra Velikog" nazočit će veleposlanici zemalja koje su nekad bile dio Aleksandrovog carstva - Makedonije, Egipta, Indije i Grčke, te visoki dužnosnici Republike Hrvatske i predstavnici hrvatskih političkih stranaka, priopćeno je danas iz Blitz filma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙