FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Film o Bridget Jones preko vikenda u Hrvatskoj vidjelo 20.000 gledatelja

ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - Film "Bridget Jones: na rubupameti" proteklog je vikenda, kako u Velikoj Britaniji i Irskoj, takoi u Hrvatskoj ostvario najbolje ovogodišnje kino otvaranje zaromantičnu komediju, te ga je prvog vikenda prikazivanja u Hrvatskojvidjelo 20.000 gledatelja, priopćio je danas "Blitz Film&VideoDistribution".
ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - Film "Bridget Jones: na rubu pameti" proteklog je vikenda, kako u Velikoj Britaniji i Irskoj, tako i u Hrvatskoj ostvario najbolje ovogodišnje kino otvaranje za romantičnu komediju, te ga je prvog vikenda prikazivanja u Hrvatskoj vidjelo 20.000 gledatelja, priopćio je danas "Blitz Film&Video Distribution".

Riječ je o filmu s novim dogodovštinama tridesetogodišnje Londončanke koja je u potrazi za pravom ljubavi, pojašnjavaju u "Blitz filmu".

Dodaju i kako se u hrvatskim kinima film počeo prikazivati dan prije nego u britanskim.

Film je proteklog vikenda ostvario najbolje otvaranje u Velikoj Britaniji i Irskoj s prihodom od 10,4 milijuna funti, premašivši tako rezultate dosadašnjih rekordera "Zapravo ljubav" sa 6,6 milijuna funti, "Dnevnik Bridget Jones" sa 5,7 milijuna, te "Ja u ljubav vjerujem" sa 4,3 milijuna funti, stoji u priopćenju.

Bridget koju igra Renee Zellweger u najnovijem si filmu i dalje postavlja pitanja o životu, te nakon što je konačno pronašla svog savršenog muškarca, kojega igra Colin Firth, suočava se s jednako složenim pitanjem kako ga zadržati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙