FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na samrti priznala ubojstvo supruga

SOMERVILLE, 20. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Zahvaljujući priznanjužene na samrti bostonska policija je u zaključanom hladnjaku pronašlamrtvaca, a pretpostavlja se da je riječ o njezinom suprugu kojega jeubila prije više od deset godina.
SOMERVILLE, 20. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Zahvaljujući priznanju žene na samrti bostonska policija je u zaključanom hladnjaku pronašla mrtvaca, a pretpostavlja se da je riječ o njezinom suprugu kojega je ubila prije više od deset godina.

Žena je svojoj djeci na samrti priznala da im otac nije poginuo u prometnoj nesreći kao što su mislila, već da ga je ona ubila. Tijelo je potom sakrila u hladnjak u unajmljenom spremištu u predgrađu Bostona. Članovi obitelji odmah su o tome obavijestili policiju koja je pronašla spremište i veliki hladnjak omotan trakom iz kojega se širio smrad.

Tužitelji sumnjaju da je muškarac ubijen prije više od deset godina u Kaliforniji odakle je njegovo tijelo prebačeno u Somerville, gdje je skriveno najvjerojatnije od 1998.

Ime žene, koja je u međuvremenu umrla, tužitelji nisu otkrili.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙