FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sabor: o 'HSP-ovu' povjerenstvu do sredine prosinca

ZAGREB,19. studenoga(Hina) - Hoće li Sabor prihvatiti HSP-ov zahtjev daosnuje istražno povjerenstvo koje bi utvrdilo okolnosti curenjatranskripata iz Ureda predsjednika države, znat će se do sredineprosinca, odnosno konca tekuće, 11. sjednice.
ZAGREB,19. studenoga(Hina) - Hoće li Sabor prihvatiti HSP-ov zahtjev da osnuje istražno povjerenstvo koje bi utvrdilo okolnosti curenja transkripata iz Ureda predsjednika države, znat će se do sredine prosinca, odnosno konca tekuće, 11. sjednice.

Predsjednik HSP-a Ante Đapić pristao je popodne, još jednom (prvi je put to učinio u prošli petak), odgoditi glasovanje o prijedlogu svoga Kluba.

Danas je to učinio na zahtjev oporbenih, ali i Kluba HDZ-a koji su odgodu tražili tumačeći da bi formiranje takvog povjerenstva i njegov rad mogli utjecati na ishod predsjedničkih izbora.

Đapić je izvijestio da je od prošlog do današnjeg petka obavio više razgovora s predstavnicima SDP-a, HSS-a i HDZ-a, a da je posljedica tih razgovora zajednički stav da se glasovanje odgodi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙