FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iza napada na jednog direktora u HEP-u stoji nezadovoljni radnik

ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka policija otkrila je daje jedan od dvojice napadača koji su početkom tjedna palicom pretuklai lakše ozlijedila direktora u HEP-u Marka Škrobu (50) jedan44-godišnji nezadovoljni radnik HEP-a.
ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka policija otkrila je da je jedan od dvojice napadača koji su početkom tjedna palicom pretukla i lakše ozlijedila direktora u HEP-u Marka Škrobu (50) jedan 44-godišnji nezadovoljni radnik HEP-a.

Policija je danas izvijestila da je radnik zajedno s još jednim nepoznatim muškarcem napao direktora jer je bio nezadovoljan nekim njegovim postupcima na radnom mjestu. Na upit što je konkretno radnika nagnalo na nasilništvo, u policiji su rekli da su to bile "neke nove mjere racionalizacije u poslovanju koje je donio direktor".

Policija nije otkrila idenitet osumnjičenog radnika kojega je prijavila za kazneno djelo pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede.

Direktor u HEP-u napadnut je u ponedjeljak oko 6,30 sati na stubištu zgrade, nakon što je izašao iz svog stana u Trakošćanskoj ulici. Jedan od napadača mu je u prizemlju zgrade zapriječio izlaz, dok je drugi došao iz podrumskog dijela zgrade, prišao mu s leđa i kraćom ga palicom udario po leđima. Napadnuti direktor nije zatražio liječničku pomoć, a policiji je kazao da nije prepoznao napadače.

U policiji kažu da tragaju za drugim napadačem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙