FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natječaj za dodjelu Nagrade "Ive Vuljevića"

ZAGREB, 17. studenog 2004. (Hina) - Hrvatska glazbena mladež (HGM)raspisala je natječaj za dodjelu Nagrade Hrvatske glazbene mladeži"Ive Vuljevića" za najistaknutije ostvarenje mladih glazbenika 2004.,koji je otvoren do 3. prosinca, priopćio je danas Muzički informativnicentar (MIC).
ZAGREB, 17. studenog 2004. (Hina) - Hrvatska glazbena mladež (HGM) raspisala je natječaj za dodjelu Nagrade Hrvatske glazbene mladeži "Ive Vuljevića" za najistaknutije ostvarenje mladih glazbenika 2004., koji je otvoren do 3. prosinca, priopćio je danas Muzički informativni centar (MIC).

Nagrada se dodjeljuje u tri kategorije, što znači da se pojedinačno predlažu mladi glazbenici hrvatski državljani, komorni sastavi do pet članova i instrumentalni ansambli, a svi prijavljeni trebaju na 31. prosinca ove godine biti mlađi od 30 godina.

Pravo podnošenja prijedloga na natječaj, raspisan 15. studenoga, imaju pojedinci, udruge, ustanove i organizacije. S tim u vezi ravnateljica HGM-a Dubravka Dujmović-Kušan podsjeća predlagače da se od pobjednika u svim trima kategorijama očekuje da izvedu kraće programe u srijedu, 29. prosinca 2004. u 11 sati u Maloj dvorani Koncertne dvorane "Vatroslava Lisinskoga" na svečanosti uručenja Nagrade "Ive Vuljevića" kojom tradicionalno počinje Dan Dvorane "Vatroslava Lisinskoga".

Nagrada se sastoji od diplome, novčane svote i koncerta u okviru godišnjega programa Koncertne dvorane "Vatroslava Lisinskoga".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙