FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VLADA ODBACILA ZAHTJEV OPORBE DA SE POKRENE PITANJE POVJERENJA ŽUŽULU

ZAGREB, 17. studenog 2004. (Hina) - Hrvatska Vlada odbacila je danaszahtjev oporbenih stranaka da se pokrene pitanje povjerenja ministruvanjskih poslova Miomiru Žužulu, potvrđeno je iz Banskih dvora.
ZAGREB, 17. studenog 2004. (Hina) - Hrvatska Vlada odbacila je danas zahtjev oporbenih stranaka da se pokrene pitanje povjerenja ministru vanjskih poslova Miomiru Žužulu, potvrđeno je iz Banskih dvora.

Vlada je jutros razmotrila izvješća koja je o slučaju Imostroj dobila od Državnog odvjetništva i Državne revizije i u njima nije utvrđen ni jedan protuzakoniti akt, nema ni jednog dokumenta koji optužuje Žužula, rekao je saborskim izvjestiteljima potpredsjednik Vlade Andrija Hebrang.

Vlada, dodao je, apsolutno stoji uz to da se ne može optuživati Žužula, jer protiv njega nema nikakvih konkretnih dokaza. Kaže i da po tim dokumentima Žužul nije bio u sukobu interesa.

Prema tim dokumentima nije bio u sukobu interesa i dok se ne dokaže suprotno mislim da se sve svodi na političku, a ne pravnu igru protiv Žužula, odgovorio je novinarima potpredsjednik Vlade.

Procijenio je da bi Sabor o zahtjevu SDP-a, HSS-a i HNS-a da se pokrene pitanje povjerenja Žužulu trebao raspravljati za nekoliko dana.

Hebrang navodi da se 'u ovom trenutku' (u Vladi) nije razmatrala mogućnost da se rasprava o povjerenju Žužulu zamjeni raspravom o povjerenju cijeloj Vladi. Ne vjerujem u nju, odgovorio je na novinarsku upit postoji li takva mogućnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙