FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Petrokemija: Željko Nenadić predsjednik NO

KUTINA, 15. studenog 2004. (Hina) - Novi predsednik Nadzornog odborakutinske Petrokemije je Željko Nenadić, izviješteno je danas iz tetvrtke koja je u pretežitom vlasništvu, sa 48,99 posto, Hrvatskogfonda za privatizaciju.
KUTINA, 15. studenog 2004. (Hina) - Novi predsednik Nadzornog odbora kutinske Petrokemije je Željko Nenadić, izviješteno je danas iz te tvrtke koja je u pretežitom vlasništvu, sa 48,99 posto, Hrvatskog fonda za privatizaciju.

Istodobno je na današnjoj sjednici Nadzornog odbora za zamjenika predsjednika NO-a Petrokemije izabran Željko Klaus, predstavnik zaposlenika.

Nenadić, koji je obnašao i dužnost zamjenika župana sisačko-moslavačkog, kazao je kako se osjeća da u odnosu na ranije godine Petrokemija d.d. sve naglašenije potvrđuje svoju poslovnu stabilnost. U tom cilju surađujući s Upravom i vlasnicima bit će usmjeren i budući rad Nadzornog odbora, rekao je.

Kako je istaknuto, na sve povoljnije stanje u Petrokemiji upućuje i njezina devetomjesečna dobit od 15,9 milijuna kuna, no s obzirom na sezonski karakter poslovanja na kraju godine se ne može očekivati takva dobit.

Postupno se ulazi u nesezonsku otpremu gnojiva, a poseban problem je što je domaća poljoprivreda, s obzirom na loše klimatske uvjete za jesensku sjetvu te svoju nelikvidnost, preuzela 10 posto manje gnojiva od plana.

To znači da se konac godine ne može očekivati s rezultatima poput devetomjesečne dobiti, rekao je predsjednik Uprave Petrokemije d.d. Boris Mesarić. No, istaknuo je kako će rezultati apsolutno biti bolji od dosadašnjih.

(Hina) xdp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙