FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOSUL: U BORBAMA POGINULO SEDAM POLICAJACA I 30 POBUNJENIKA

BAGDAD, 15. studenog 2004. (Hina/AFP) - Sedam policajaca i 30pobunjenika ubijeno je u nedjelju u sukobima u Mosulu na sjeveruIraka, izjavio je u ponedjeljak ministar unutarnjih poslova Falah alNakib, otpuživši gerilu da je otela jednog policajca iz bolnice prijenego ga je ubila.
BAGDAD, 15. studenog 2004. (Hina/AFP) - Sedam policajaca i 30 pobunjenika ubijeno je u nedjelju u sukobima u Mosulu na sjeveru Iraka, izjavio je u ponedjeljak ministar unutarnjih poslova Falah al Nakib, otpuživši gerilu da je otela jednog policajca iz bolnice prije nego ga je ubila.

"Snage ministarstva unutarnjih poslova i Nacionalne garde uspjele su tijekom borbi u nedjelju, u kojima je poginulo sedam pripadnika snaga ministarstva i još ih je nekoliko ranjeno, ubiti više od 30 napadača", kazao je al Nakib na konferenciji za novinare.

"U nedjelju su u Mosulu napadači oteli jednog ranjenog policajca iz bolnice, raskomadali ga a onda i objesili. To je mučenik koji se bori za irački narod", dodao je.

Kako je kazao, snage sigurnosti mogle bi povratiti kontrolu nad policijskim postajama koje su krajem prošlog tjedna pale u ruke pobunjenika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙