FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: MIAMI DOBIO NAKON DVA PRODUŽETKA

NEW YORK, 15. studenog 2004. (Hina/Reuters) - U najuzbudljivijemdvoboju sinoć odigranih utakmica u NBA ligi Miami je na svom terenunakon dva produžetka dobio Milwaukee Buckse 112-110.
NEW YORK, 15. studenog 2004. (Hina/Reuters) - U najuzbudljivijem dvoboju sinoć odigranih utakmica u NBA ligi Miami je na svom terenu nakon dva produžetka dobio Milwaukee Buckse 112-110.

Krilo Milwaukeeja Keith Van Horn dva je puta imao priliku odlučiti utakmicu. Na kraju prvog produžetka izgubio je loptu, a zatim je u drugom promašio tricu koja je Bucksima mogla donijeti pobjedu.

Najzaslužniji za trijumf Mimaija bio je Shaquille O'Neal sa 19 poena i 18 skokova. Eddie Jones dodao je 19, a Udonis Haslem 14 koševa.

Već spominjani Keith Van Horn predvodio je goste sa 26 koševa i 15 skokova. Toni Kukoč nije odigrao ni minute za Milwaukee.

Trećom uzastopnom pobjedom Dallas je došao do omjera 7-1 u pobjedama, po čemu je trenutno vodeća momčad u ligi. Mavericksi su sinoć u gostima pobijedili Washington 122-113, a ponovno je briljirao njemački centar Dirk Nowitzki sa 32 koša i 13 skokova. Odlično ga je pratio bivši igrač Washingtona Jerry Stackhouse, koji je ubacio 28 poena.

Antawn Jamison, osvajač prošlosezonske nagrade za najboljeg šestog igrača u ligi, predvodio je Washington sa 23 koša, 9 skokova i 6 asistencija.

Do treće uzastopne pobjede došla je i Philadelphija, koja je svladala goste iz Orlanda 96-87. Kod Sixersa najbolji je bio Allen Iverson sa 29 poena i 12 dodavanja, dok je Grant Hill sa 18 koševa bio najefikasniji kod gostiju.

Hrvatski košarkaš Mario Kasun za Orlando je odigrao 9 minuta, postigavši 4 koša i 5 skokova.

Memphis Grizzliesi imali su u trećoj četvrtni 21 koš viška u gostima kod Seattlea, ali su na kraju ipak poraženi 113-118. Ray Allen je sa 34 poena bio najraspoloženiji kod domaćina, a Memphis je predvodio španjolski centar Pau Gasol sa 28 koševa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙