FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog nevremena odgođen opći sabor HČSP-a

ZAGREB, 14. studenog 2004. (Hina) - Zbog nevremena, danas je u Zagrebuodgođen i Peti opći sabor Hrvatske čiste stranke prava (HČSP), nakojem je ta stranka trebala izabrati novog predsjednika i ostaledužnosnike.
ZAGREB, 14. studenog 2004. (Hina) - Zbog nevremena, danas je u Zagrebu odgođen i Peti opći sabor Hrvatske čiste stranke prava (HČSP), na kojem je ta stranka trebala izabrati novog predsjednika i ostale dužnosnike.

Sadašnji predsjednik HČSP-a Luka Podrug više se neće kandidirati za predsjedničku dužnost, a još se ne zna tko će ga zamijeniti jer ima više kandidata, među kojima je i Podrugov zamjenik Tadija Barun, rečeno je danas novinarima.

Barun je izjavio da HČSP ne može održati sabor jer zbog nevremena u Zagreb nisu mogli doći članovi iz Šibensko-kninske, Zadarske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Na sabor, zbog vremenskih uvjeta i prometnih teškoća, nije uspio doći ni predsjednik HČSP-a Luka Podrug.

Okupljenim članovima HČSP-a te gostima, među kojima je bio i predsjednički kandidat Anto Kovačević (HKDU), Barun je rekao da će predsjedništvo stranke na idućoj sjednici odlučiti kad će se održati Peti opći sabor HČSP-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙