FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PALESTINCI: ARAFAT UMRO PRIRODNOM SMRĆU

PARIZ, 11. studenog 2004. (Hina/AFP) - Zamjenik palestinskog ministravanjskih poslova Ilan Halevi izjavio je u četvrtak za francuskiprivatni radio Europe 1 kako vjeruje da je palestinski predsjednikJaser Arafat, koji je u četvrtak ujutro preminuo u Parizu, umroprirodnom smrću.
PARIZ, 11. studenog 2004. (Hina/AFP) - Zamjenik palestinskog ministra vanjskih poslova Ilan Halevi izjavio je u četvrtak za francuski privatni radio Europe 1 kako vjeruje da je palestinski predsjednik Jaser Arafat, koji je u četvrtak ujutro preminuo u Parizu, umro prirodnom smrću.

Upitan je li palestinski čelnik, koji je proveo posljednjih trinaest dana u agoniji u vojnoj bolnici Percy u blizini Pariza, bio skinut s aparata koji su ga održavali na životu, on je odgovorio: "Ne, mislim da nije bio skinut s aparata".

"Mislim da su ga pustili da umre bez intervencije, jer se više ništa nije moglo učiniti kako bi ga se spasilo", kazao je Halevi.

On je podsjetio na stajalište koje je u srijedu u Francuskoj dao imam Tajsir al Tamimi koji je isključio mogućnost eutanazije, budući da je ona zabranjena u islamu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙