FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vrgorac: U prevrtanju školskog autobusa poginuo učenik

VRGORAC/SPLIT, 8. studenog 2004. (Hina) - U prevrtanju školskogautobusa kod Vrgorca jedan je učenik smrtno stradao, a šestero jeozlijeđeno, doznaje se od načelnika Ureda načelnikasplitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslava Ćurića.
VRGORAC/SPLIT, 8. studenog 2004. (Hina) - U prevrtanju školskog autobusa kod Vrgorca jedan je učenik smrtno stradao, a šestero je ozlijeđeno, doznaje se od načelnika Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslava Ćurića.

Nesreća se dogodila oko 13,10 sati u Vrgorcu na raskrižju prema mjestu Stilji. Autobus s 12 do 15 osnovnoškolskih i srednjoškolskih učenika, po prvim policijskim podatcima, prevrnuo se iz još neutvrđenih razloga, pri čemu je jedan učenik, čiji identitet nije objavljen, poginuo, a šestero ozlijeđenih pružena je liječnička pomoć u vrgoračkom Domu zdravlja.

Autobus, u vlasništvu makarskog poduzeća "Prometa", redovito je obavljao prijevoz osnovnoškolskih i srednjoškolskih učenika na vrgoračkom području.

Policija još nema podataka o dobi poginulog učenika kao ni o naravi ozljeda ostalih.

Očevid na mjestu događaja s policijskim djelatnicima obavit će istražni sudac Županijskog suda u Splitu, nakon čega će biti više pojedinosti o toj nesreći.

Promet je tim dijelom ceste kroz Vrgorac zatvoren i preusmjeren na okolne ceste.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙