FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP PARIZ: KRAJ SEZONE ZA IVANA LJUBIČIĆA

PARIZ, 3. studenog 2004. (Hina) - Ivan Ljubičić je poražen u susretu 2.kola ATP Masters Series turnira u Pariz-Bercyu od šestoga tenisačasvijeta Marata Safina.
PARIZ, 3. studenog 2004. (Hina) - Ivan Ljubičić je poražen u susretu 2. kola ATP Masters Series turnira u Pariz-Bercyu od šestoga tenisača svijeta Marata Safina.

Ljubičić je izgubio sa 6:7 (1), 6:3, 7:5.

Ovo je bio zadnji nastup Ljubičića u ovoj sezoni, iako je imao meč u rukama - dobio je prvi set, vodio s 2:0 u drugom i imao loptu za obrat za 3:0.

Dvostruki pobjednik Pariza Safin se uspio spasiti oduzevši Ljubičiću servis u četvrtom i osmom gemu. U trećem je setu Ljubičić propustio loptu za 3:1, a odlučujuća je bila 11. igra u kojoj je Safin iskoristio drugu "break-loptu" i potom servisom riješio meč, koji je trajao 2:25 sati.

Ljubičić je imao 17 as-servisa, ali čak tri od šest lopti za obrat nije uspio spasiti protiv raspoloženog Rusa, koji je prije dva tjedna bio pobjednik Masters Series turnira u Madridu.

Bio je ovo četvrti obračun Ljubičića i Safina. Hrvat je slavio u Sydneyu 2000. i Lyonu 2001., dok je Rus bio bolji na US Openu 2001.

Ljubičić će sezonu završiti s rekordnim brojem pobjeda (36) i najboljim renkingom u karijeri, trenutno je 22. na Race listi i 24. na Entry listi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙