FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KLIZANJE: HEGEL STIGLA U JAPAN BEZ KLIZALJKI

NAGOYA/ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Naša najbolja klizačica IdoraHegel nakon dramatičnih događanja ipak je stigla u Japan na drugi poredu seniorski Grand Prix u umjetničkom klizanju, ali bez prtljage iklizaljki neophodnih za trening.
NAGOYA/ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Naša najbolja klizačica Idora Hegel nakon dramatičnih događanja ipak je stigla u Japan na drugi po redu seniorski Grand Prix u umjetničkom klizanju, ali bez prtljage i klizaljki neophodnih za trening.

"Nad Frankfurtom, kad se zrakoplov počeo spuštati, stigla je obavijest da ne možemo sletjeti jer je zbog požara na dijelu aerodroma nestalo struje i svi su kompjuteri stali. Ostali smo u zraku gotovo sat duže i jedva kasnije stizali na vezu za Tokijo. Mi smo stigli, ali ne i naša prtljaga tako da sam kao nedavno u Americi opet ostala bez stvari od kojih su mi naravno bile najvažnije klizaljke. Sada jedino mogu gledati trening ostalih klizačica i razgledati dvorani za nastup te nadati se kako ću i ja uskoro na led. Svi su stigli u Nagoyu od pozvanih, a dočekalo nas je i lijepo vrijeme od 25 stupnjeva Celzijusa", kazala je Idora Hegel.

Unatoč svim problemima našu najbolju klizačicu ne napušta optimizam, jer biti u tako elitnom društvu, gdje se dolazi samo s pozivnicom Svjetske federacije, ipak je veliko priznanje za nju osobno, kao i klizanje u Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙