FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: trojica mladića napala maloljetnog crnca i njegova prijatelja

ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Trojica mladića starih od 21 do 23godine napali su jučer poslijepodne u kafiću u središtu Zagreba15-godišnjeg crnca i njegova dvije godine starijeg prijatelja,izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Trojica mladića starih od 21 do 23 godine napali su jučer poslijepodne u kafiću u središtu Zagreba 15-godišnjeg crnca i njegova dvije godine starijeg prijatelja, izvijestila je danas policija.

Izgrednike, koji su maloljetnike u razmaku od samo desetak minuta napali čak dva puta, policajci su pronašli i uhitili u Traumatološkoj klinici, gdje je 23-godišnji inicijator tučnjave došao zatražiti liječničku pomoć.

Uhićenim mladićima uzeli su bejzbol palicu korištenu u tučnjavi i nož te ih prekršajno prijavili za narušavanje javnog reda i mira i nošenje oružja.

Tučnjavu je izazvao 23-godišnjak koji je oko 15,20 sati u jednom kafiću u Gajevoj ulici rasističkim upadicama počeo vrijeđati dvojicu maloljetnika.

Nakon nekoliko upadica 17-godišnjak je mladiće pokušao odgovoriti od daljnjeg zadirkivanja. Jedan od njih tada se ustao i mladog crnca pokušao udariti šakom u glavu, no umjesto njega udario mu je prijatelja, koji je pao na tlo. Na njega su nasrnula i ostala dvojica, ali mladić se uspio podići i 23-godišnjaku baciti pepeljaru u glavu.

Trojica nasilnika tada su otišla su iz lokala, a kada su se nakon nekoliko minuta vratili 23-godišnjak je u rukama nosio bejzbol palicu.

Potom su ponovno nasrnuli na maloljetnike, vičući i galameći raznim pogrdnim riječima, a 23-godišnjak ih je pokušao udariti bejzbol palicom. Kako u tome nije uspio, sa stolova je uzimao pepeljare i počeo ih gađati, kažu u policiji.

Obračun je prekinula konobarica, rekavši da je pozvala policiju, na što su trojica mladića izašli iz lokala i automobilom "Mini Cooper" pobjegli u nepoznatom smjeru. Nedugo zatim pronađeni su i uhićeni u Traumatološkoj klinici.

Napadnuti mladići u tučnjavi nisu ozlijeđeni, tvrde u policiji.

Policija nastavlja obradu slučaja kako bi utvrdila ima li u njemu elemenata kaznenog djela. Oba napadnuta mladića hrvatski su državljani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙