FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Končar Elektroindustrija: dobit porasla 13,3 posto

ZAGREB, 2. studenoga 2004. (Hina) - Končar Elektroindustrija u prvih jedevet mjeseci ove godine u odnosu na isto razdoblje lani zabilježilaporast neto dobiti za 13,3 posto, na 4,6 milijuna kuna, podaci su izdevetomjesčnog poslovanja koje prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 2. studenoga 2004. (Hina) - Končar Elektroindustrija u prvih je devet mjeseci ove godine u odnosu na isto razdoblje lani zabilježila porast neto dobiti za 13,3 posto, na 4,6 milijuna kuna, podaci su iz devetomjesčnog poslovanja koje prenosi Zagrebačka burza.

Ostvarena dobit po dionici u promatranom razdoblju iznosi 1,85 kuna, što je 12,8 posto više nego u istom razdoblju prethodne godine.

Ukupni su prihodi tvrtke u prvih devet ovogodišnjih mjeseci iznosili 1,28 milijardi kuna i bili su 10 posto manji nego u isto lanjsko doba. Smanjeni su i prihodi od prodaje u zemlji, za 18,6 posto, na 722,76 milijuna kuna, dok su prihodi od prodaje u inozemstvu povećani za 0,39 posto, na 457,25 milijuna kuna.

U prvih devet mjeseci ove godine ukupni su rashodi Končar Elektroindustrije smanjeni u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje za deset posto, na 1,26 milijardi kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙