FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SHARON: ATENTAT POTVRĐUJE DA SE U PALESTINSKOM ČELNIŠTVU NIŠTA NIJE PROMIJENILO

JERUZALEM, 1. studenog 2004. (Hina/AFP) - Izraelski premijer izjavio jeu ponedjeljak da atentat za koji je odgovornost preuzela Narodnafronta za oslobođenje Palestine, u kojemu su u ponedjeljak u Tel Avivuosim samoubojice smrtno stradale tri osobe, potvrđuje da unatočbolesti Jasera Arafata nema promjene u palestinskom čelništvu.
JERUZALEM, 1. studenog 2004. (Hina/AFP) - Izraelski premijer izjavio je u ponedjeljak da atentat za koji je odgovornost preuzela Narodna fronta za oslobođenje Palestine, u kojemu su u ponedjeljak u Tel Avivu osim samoubojice smrtno stradale tri osobe, potvrđuje da unatoč bolesti Jasera Arafata nema promjene u palestinskom čelništvu.

"Samoubilački atentat na tržnici Hacarmel pokazao je da nema promjene u palestinskom čelništvu", kazao je Ariel Sharon, kako prenosi vojni radio. "Mi ćemo se nastaviti boriti protiv palestinskog terorizma", dodao je.

Napad od ponedjeljka prvi je napad u Izraelu otkako je u palestinski čelnik Jaser Arafat otišao u petak u Francusku na liječenje.

Arafat je iz bolničke postelje osudio napad, kako navodi njegov glavni savjetnik Nabil Abu Rudeina. I palestinski premijer Ahmad Korei osudio je atentat pozivajući da se "ne napadaju civili, jer to šteti našoj stvari".

Sharon bojkotira Arafata otkako je 2001. došao na dužnost predsjednika vlade, optužujući palestinskog čelnika da je "zapreka miru".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙