FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TRI MARINCA RANJENA U RAMADI, NAPADI NA FALLUJU

RAMADA, 31. listopada 2004. (Hina) - Tri marinca ranjena su u nedjeljuujutro u eksploziji naprave kućne izrade dok je njihova ophodnjaprolazila kroz Ramadu, a američki zrakoplovi i topništvo nastavili suu nedjelju gađati drugo pobunjeničko uporište Falluju, javljajuagencije France Presse i Reuters.
RAMADA, 31. listopada 2004. (Hina) - Tri marinca ranjena su u nedjelju ujutro u eksploziji naprave kućne izrade dok je njihova ophodnja prolazila kroz Ramadu, a američki zrakoplovi i topništvo nastavili su u nedjelju gađati drugo pobunjeničko uporište Falluju, javljaju agencije France Presse i Reuters.

Kako javlja France Presse, eksplozija se dogodila nešto prije 07,30 po lokalnom vremenu u Ramadi, koja je smještena 100 kilometara zapadno od Bagdada.

Prema Reutersu, američki vojni zrakoplovi gađali su u Falluji "neprijateljski bunker" izazvavši niz sekundarnih eksplozija.

"Viđeno je nekoliko pobunjenika kako bježe iz bunkera s dva kamioneta", navodi se u priopćenju američke vojske kako ga je prenijela agencija Reuters.

Ramada i Falluja su dva glavna pobunjenička uporišta u sunitskoj regiji al Anbar, gdje je u subotu ubijeno devet američkih marinaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙