FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hak: četiri prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici

ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Između 183. i 189. kilometraZagrebačke obilaznice od Lučkog prema Buzinu dogodile su se četiriprometne nesreće, zbog čega se tom dionicom vozi u dugoj koloni i uzčeste zastoje i čekanja, izvijestio je večeras HAK.
ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Između 183. i 189. kilometra Zagrebačke obilaznice od Lučkog prema Buzinu dogodile su se četiri prometne nesreće, zbog čega se tom dionicom vozi u dugoj koloni i uz česte zastoje i čekanja, izvijestio je večeras HAK.

Na A3 Zagreb-Županja kod Kutine u smjeru Slavonskog Broda prometuje se dvosmjerno jednim trakom, a pošto je promet gust, tim se dijelom autoceste vozi otežano, u koloni i s povremenim zastojima.

U preoostalom dijelu zemlje, promet je pojačan, no uglavnom se odvija bez većih poteškoća.

Mokrih su kolnika ceste u zapadnoj Hrvatskoj, gdje kiša mjestimice otežava vidljivost.

Duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorje mogući su odroni zemlje i kamenja.

Na graničnim prijelazima Pasjak, Kaštel, Bregana, Macelj i St. Gradiška pojačan je ulaz osobnih vozila u zemlju, no nisu dojavljena duža čekanja. Promet teretnih motornih vozila pojačan je na izlazu iz zemlje preko GP Bajakovo, a na Maclju u oba smjera. Većinom ostalih prijelaza sva vozila prometuju bez duljeg zadržavanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙