FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski harmonikaši na svjetskom natjecanju u Pontarlieru

ZAGREB, 26. listopada 2004. (Hina) - Troje mladih harmonikašapredstavljalo je Hrvatsku na Svjetskom natjecanju harmonikaša ufrancuskom gradu Pontarlieru te su u konkurenciji sudionika iz gotovocijele Europe te Azije, Sjeverne Amerike i Novog Zelanda postiglisolidne rezultate, priopćeno je danas iz Hrvatskog društva harmonikaških pedagoga (HDHP) .
ZAGREB, 26. listopada 2004. (Hina) - Troje mladih harmonikaša predstavljalo je Hrvatsku na Svjetskom natjecanju harmonikaša u francuskom gradu Pontarlieru te su u konkurenciji sudionika iz gotovo cijele Europe te Azije, Sjeverne Amerike i Novog Zelanda postigli solidne rezultate, priopćeno je danas iz Hrvatskog društva harmonikaških pedagoga (HDHP) .

U kategoriji juniora Josip Nemet osvojio je 8. mjesto, a u kategoriji seniora Nada Krznar bila je sedma, a Vladimir Gorup deseti, priopćeno je danas iz Hrvatskog društva harmonikaških pedagoga.

Na 57. Coupe Mondiale, od 19. do 24. listopada, u organizaciji Svjetske konfederacije harmonikaša, sudjelovali su, uz hrvatske, i predstavnici Portugala, Španjolske, Francuske, Finske, Danske, Bugarske, Srbije i Crne Gore, Makedonije, Švicarske, Italije te Rusije, SAD-a, Novog Zelanda i Kine.

Hrvatska će biti domaćin 62. svjetskog natjecanja harmonikaša 2009.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙