FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenci spremni i dalje ulagati u srpsko gospodarstvo

BEOGRAD, 26. listopada 2004. (Hina) - Slovenski gospodarstvenici uprotekle su tri godine u Srbiju uložili oko 120 milijuna eura, azanimanje za sve vrste ulaganja u srpsko gospodarstvo nije prestalonakon ulaska Slovenije u Europsku uniju, rekao je predsjednikslovenske Gospodarske komore Joško Čuk na današnjoj konferenciji zanovinstvo u Beogradu.
BEOGRAD, 26. listopada 2004. (Hina) - Slovenski gospodarstvenici u protekle su tri godine u Srbiju uložili oko 120 milijuna eura, a zanimanje za sve vrste ulaganja u srpsko gospodarstvo nije prestalo nakon ulaska Slovenije u Europsku uniju, rekao je predsjednik slovenske Gospodarske komore Joško Čuk na današnjoj konferenciji za novinstvo u Beogradu.

Negativna kampanja u javnosti u Srbiji koja je pratila neke ponude za kupovinu srpskih tvrtaka, primjerice ponudu "Mercatora" za kupnju trgovinskog lanca "C market", nije poremetila dobre odnose dviju država, istaknuto je.

Izražena su očekivanja da će slovenske tvrtke imati ravnopravan tretman sa srpskima u procesu privatizacije u Srbiji.

Slovenski veleposlanik u Beogradu Borut Šuklje smatra da slovenske tvrtke ne čine gospodarski atak na Srbiju, kako se to negdje predstavlja, istaknuvši da je sada prilika i za srpska poduzeća da investiraju u Sloveniji, jer će tako imati pristup cijeloj Europskoj uniji.

(Hina) xtman yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙