FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KLIČKO BRANI NASLOV U LAS VEGASU, A NE U NEW YORKU

LONDON, 26. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Ukrajinski boksač VitalijKličko branit će naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji poverziji WBC u Las Vegasu, a ne u New Yorku kao što je prethodno bilonajavljivano.
LONDON, 26. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Ukrajinski boksač Vitalij Kličko branit će naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po verziji WBC u Las Vegasu, a ne u New Yorku kao što je prethodno bilo najavljivano.

Borba će se održati 11. prosinca u Mandalay Bay Casinu u Las Vegasu, a Kličkov protivnik je Britanac Danny Williams, koji je u srpnju u četvrtoj rundi nokautirao bivšeg svjetskog prvaka i jednog od najboljih teškaša u povijesti Mikea Tysona.

"Vitalij je napravio veliku grešku što je pristao na dvoboj sa mnom. Nokautirao sam Tysona i valjda mu je jasno da se ne šalim kad kažem da je vrijeme da se titula vrati u Britaniju", kazao je Williams.

Kličko ne vjeruje da je Williams u stanju ponoviti iznenađenje. "Jednom je šokirao svijet nokautiravši Tysona. Ne vjerujem da to može ponoviti. Dokazat ću da sam najbolji teškaš na svijetu", ističe Kličko.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙