FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

požar lokaliziran, promet uspostavljen

ZAGREB, 26. listopada 2004. (Hina) - Veliki požar koji je izbio jutrosu zgradi bivše vojarne na uglu Selske i Ilice lokaliziran je, ali suvatrogasci još na požarištu jer postoji opasnost od urušavanja,izvijestila je policija.
ZAGREB, 26. listopada 2004. (Hina) - Veliki požar koji je izbio jutros u zgradi bivše vojarne na uglu Selske i Ilice lokaliziran je, ali su vatrogasci još na požarištu jer postoji opasnost od urušavanja, izvijestila je policija.

Oko 8 sati ponovno je uspostavljen cestovni i tramvajski promet na dijelu Ilice od Sv. Duha do Črnomerca, doznaje se od HAK-a i ZET-a.

Još nije dopušten prolaz pješacima radi opasnosti od urušavanja izgorjele zgrade koja je bila u rekonstrukciji za potrebe Ministarstva pravosuđa.

Glasnogovornica Ministarstva pravosuđa Vesna Dobranić rekla je da je požar pod još nerazjašnjenim okolnostima jutros nešto prije šest sati izbio na krovištu zgrade.

Na lice mjesta odmah je stigla vatrogasna postrojba koja je lokalizirala požar, a nadležni inspektori za sada utvrđuju uzroke.

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je da su vatrogasci jioš na mjestu požara, jer postoji opasnost od urušavanja jer je požar zahvatio potkrovlje i tri kata zgrade.

Dodala je da će ekipa za očevide zagrebačke policije izači na mjesto događaja kada se za to steknu uvjeti.

U kompleks bivše vojarne u kojoj je svojevremeno bio smješten i SFOR, prema planu Ministarstva pravosuđa, trebali bi se preseliti svi zagrebački prvostupanjski sudovi i Općinsko državno odvjetništvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙