FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

O eksploziji cisterne na D8 kod Senja

ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - U tijeku je gašenje požaranastalog uslijed eksplozije cisterne na Jadranskoj magistrali u mjestuUjča, oko tri kilometra od Senja u smjeru Karlobaga, i sve su nadležneslužbe na terenu, doznaje se u Državnom centru za obavješćivanje
ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - U tijeku je gašenje požara nastalog uslijed eksplozije cisterne na Jadranskoj magistrali u mjestu Ujča, oko tri kilometra od Senja u smjeru Karlobaga, i sve su nadležne službe na terenu, doznaje se u Državnom centru za obavješćivanje

Prevrnutoj cisterni nemoguće je prići blizu zbog velike vatre i dima, pa za sada još nije poznato ima li stradalih osoba i što se nalazilo u cisterni. Na terenu je i županijski inspektor za zaštitu okoliša, doznaje se u Državnom centru za obavješćivanje.

Prema neslužbenim informacijama, cisterna je eksplodirala na mjestu na kojemu se često događaju prometne nezgode zbog oštrog zavoja.

Zbog eksplozije cisterne od 16,45 sati zatvorena je dionica Jadranske magistrale D8, Karlobag-Senj, promet se odvija zaobilazno Senj -Žuta Lokva i Karlobag-Gospić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙