FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Svakodnevno dežurstvo timova Ministarstva obitelji, branitelja i ...

ZAGREB, 23. listopada 2004. (Hina) - Ministarstvo obitelji, braniteljai međugeneracijske solidarnosti organizirat će od ponedjeljka, 25.listopada, kontinuirano dežurstvo dvočlanih ekipa za odgovore natelefonske upite građana iz područja djelatnosti Ministarstva zahrvatske branitelje i članove njihovih obitelji, izvijestio je večerasglasnogovornik Ministarstva Berislav Živković.
ZAGREB, 23. listopada 2004. (Hina) - Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti organizirat će od ponedjeljka, 25. listopada, kontinuirano dežurstvo dvočlanih ekipa za odgovore na telefonske upite građana iz područja djelatnosti Ministarstva za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji, izvijestio je večeras glasnogovornik Ministarstva Berislav Živković.

Dežurstvo dvočlanih ekipa bit će svakoga radnog dana od 9 do 12 sati na dva posebna broja telefona: 01-36-33-910 i 01-36-33-911.

Zainteresiranim građanima odgovore će davati kompetentni djelatnici iz uprava Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti prema rasporedu problematike: u ponedjeljak - stambena i braniteljska pitanja; u utorak - pravna i braniteljska pitanja; u srijedu - stambena i pravna pitanja; u četvrtak - braniteljska i stambena pitanja; te u petak - pravna i stambena pitanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙