FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VELESLALOM SOELDEN: POBJEDA PAERSON, KOSTELIĆ 8.

SOELDEN, 23. listopada (Hina) - U svom prvom nastupu u Svjetskom kupunakon više od godinu i pol dana stanke, hrvatska skijašica JanicaKostelić zauzela je osmu poziciju u veleslalomu u austrijskomSoeldenu.
SOELDEN, 23. listopada (Hina) - U svom prvom nastupu u Svjetskom kupu nakon više od godinu i pol dana stanke, hrvatska skijašica Janica Kostelić zauzela je osmu poziciju u veleslalomu u austrijskom Soeldenu.

Janica je nakon prve vožnje bila odlična četvrta, ali u drugom nastupu izgubila je nekoliko pozicije, te je ukupno bila osma sa 2.46 sekundi zaostakta za pobjednicom, Šveđankom Anjom Paerson, ukupnom pobjednicom Svjetskoga kupa i osvajačicom maloga kristalnog globusa u veleslalomu prošle sezone.

Drugo mjesto zauzela je Finkinja Tanja Poutiainen sa 32 stotinke zaostatka za Paerson, a treće Španjolka Maria Jose Rienda Contreras sa 1.57 sekundi zaostatka.

Druga hrvatska predstavnica Nika Fleiss u prvoj je vožnji zauzela 53. mjesto sa 5.31 sekundi zaostatka za Paerson, te neće nastupiti u drugoj vožnji.

REZULTATI:

1. Anja Paerson (Šve) 2:25.21

2. Tanja Poutiainen (Fin) + 0.32

3. Maria Jose Rienda Contreras (Špa) + 1.57

4. Kristina Koznick (SAD) + 1.74

5. Martina Ertl (Njem) + 1.78

6. Anna Ottosson (Šve) + 2.13

7. Michaela Dorfmeister (Aut) + 2.26

8. JANICA KOSTELIĆ (HRV) + 2.46

9. Nicole Hosp (Aut) + 2.56

10. Karen Putzer (Ita) + 2.69

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙