FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRT emitirao pogrešnu epizodu "milijunaša"

ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Hrvatska radiotelevizija (HRT)večeras je nakon 15-ak minuta prekinula prikazivanje emisije "Tko želibiti milijunaš" budući da je emitirana pogrešna epizoda tog popularnogkviza.
ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Hrvatska radiotelevizija (HRT) večeras je nakon 15-ak minuta prekinula prikazivanje emisije "Tko želi biti milijunaš" budući da je emitirana pogrešna epizoda tog popularnog kviza.

"Grubom pogreškom u procesu emitiranja zamijenjena je kaseta s večerašnjom epizodom kviza 'Tko želi biti milijunaš' te smo stoga morali prekinuti emitiranje pogrešne epizode", stoji u priopćenju ravnateljstva i programskog vodstva u kojem se HRT ispričava gledateljima.

Pogrešna epizoda bila je u programu oko 15 minuta nakon čega je bez obrazloženja prekinuta. Uslijedile su reklame te emisija "Brisani prostor" tijekom koje je emitirana poruka isprike zbog prikazivanja pogrešne emisije.

HRT u priopćenju napominje da je u okviru svojih ovlasti glavni ravnatelj pokrenuo postupak ispitivanja disciplinske odgovornosti sudionika događaja. "Vrlo brzo će se poduzeti najoštrije mjere protiv djelatnika HRT-a koji su pogrešku uzrokovali", stoji u priopćenju.

Epizodu "Milijunaša" koja se trebala prikazati večeras HRT će emitirati u redovitom terminu emisije u nedljeku 24. listopada, zajedno s epizodom koja je na rasporedu te večeri.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙