FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAPOČELO IRAČKO PRVENSTVO

BAGDAD, 20. listopada (Hina/Reuters) - Utakmicom al Shurta iNaft-ul-Junooba (5:1) u Iraku je započelo prvo nogometno prvenstvonakon što američke postrojbe ušle u ovu zemlju u borbi protiv iračkogdiktatora Saddma Husseina.
BAGDAD, 20. listopada (Hina/Reuters) - Utakmicom al Shurta i Naft-ul-Junooba (5:1) u Iraku je započelo prvo nogometno prvenstvo nakon što američke postrojbe ušle u ovu zemlju u borbi protiv iračkog diktatora Saddma Husseina.

Utakmica je odigrana pred 100-tinjak navijača u jednom od najnesigurnijih kvartova u Bagdadu, međutim sve je proteklo u miru i bez incidenata.

"Želimo da naša zemlja ponovo živi normalno. Nogomet je najpopularniji sport i ljudi su jedva dočekali početak sezone," poručio je dopredsjednik Iračkog nogometnog saveza, Basim al-Rubaie. Prvenstvo je podijeljeno po regijama i po tri najbolje momčadi iz četiri skupine plasirat će se u završnu ligu 12 najboljih.

Iračani su i prošle godine pokušali održati prvenstvo, međutim već nakon nekoliko utakmica i velikih navijačkih nereda sezona je prekinuta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙