FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IRAČKA VLADA PLAĆA NAVIJAČIMA SVE TROŠKOVE PUTA U AMMAN

BAGDAD, 5. listopada 2004. (Hina/dpa) - Iračka prijelazna vladaponudila je platiti sve troškove navijačima koji se odluče putovati ujordanski glavni grad Amman kako bi bodrili nogometnu reprezentaciju ususretu kvalifikacija za SP 2006. protiv Uzbekistana, koji se igra 13.listopada.
BAGDAD, 5. listopada 2004. (Hina/dpa) - Iračka prijelazna vlada ponudila je platiti sve troškove navijačima koji se odluče putovati u jordanski glavni grad Amman kako bi bodrili nogometnu reprezentaciju u susretu kvalifikacija za SP 2006. protiv Uzbekistana, koji se igra 13. listopada.

U oglasu koji je objavljen u iračkim medijima ističe se da će navijačima biti plaćeni troškovi transporta i smještaja. Irački premijer Iyad Allawi izražava nadu da će nacionalna momčad u Ammanu imati veliku podršku navijača koji će doputovati iz Iraka.

Iračani svoje domaće utakmice u kvalifikacijama moraju igrati u inozemstvu zbog loše sigurnosne situacije u Iraku.

Irak se nalazi u skupini sa Uzbekistanom, Palestinom i Tajvanom. Nakon četiri kola vodi Uzbekistan sa 10 bodova, a Irak je na drugom mjestu sa 8 bodova. Ukoliko bi pobijedili Uzbekistan, Iračani imaju odlične izglede da osvoje prvo mjesto u skupini i plasiraju se u drugi krug azijskih kvalifikacija za SP 2006.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙