FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sl. Brod - dogovorena koalicije SDP-a i HSS-a

SLAVONSKI BROD, 19. listopada 2004. (Hina) - Predsjednici županijskihorganizacija SDP-a i HSS-a Brodsko-posavske županije Mato Gavran iDavor Vlaović potpisali su međustranački sporazum o zajedničkomnastupu na predstojećim lokalnim izborima u toj županiji.
SLAVONSKI BROD, 19. listopada 2004. (Hina) - Predsjednici županijskih organizacija SDP-a i HSS-a Brodsko-posavske županije Mato Gavran i Davor Vlaović potpisali su međustranački sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u toj županiji.

Na konferenciji za novinare u Slavonskom Brodu rekli su kako je tim sporazumom definiran okvir za suradnju u svih 26 općina, dva grada i Brodsko-posavskoj županiji.

Koalicija je otvorena i za suradnju sa strankama koje imaju slične programe i koje će biti spremne podržati zajedničke projekte.

"Cilj nam je ostati na vlasti u Županiji i jedinicima lokalne samouprave gdje i sada obnašamo vlast, te osvojiti one u kojima smo bili blizu osvajanja vlasti", rekao je predsjednik županijske organizacije HSS-a Davor Vlaović.

Ovo je prvi put da će na razini Brodsko-posavske županije predizborna koalicija biti u detalje dogovorena prije izbora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙