FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mještani Stubičke Slatine dijelit će letke zastupnicima

STUBIČKA SLATINA, 20. rujna 2004. (Hina) - U srijedu prije saborskesjednice mještani Stubičke Slatine dijelit će zastupnicima letke ukojima ih pozivaju na podršku u protivljenju da u njihovu zagorskomselu MUP otvori prihvatilište za tražitelje azila, doznaje se odpredsjednika Mjesnog odbora Nenada Gospočića.
STUBIČKA SLATINA, 20. rujna 2004. (Hina) - U srijedu prije saborske sjednice mještani Stubičke Slatine dijelit će zastupnicima letke u kojima ih pozivaju na podršku u protivljenju da u njihovu zagorskom selu MUP otvori prihvatilište za tražitelje azila, doznaje se od predsjednika Mjesnog odbora Nenada Gospočića.

Upoznat ćemo zastupnike s našim argumentima protiv otvaranja prihvatilišta u Stubičkoj Slatini koje ne uvažava Sanaderova Vlada, izjavio je Gospočić ocjenjući da iako je preporuka EU da se takvi projekti ostvaruju u dogovoru s lokalnim stanovništvom, u MUP ne uvažavaju njihovo mišljenje.

Kako je rekao, od saborskih zastupnika traže da u jesensko zasjedanje uvrste i raspravu o opravdanosti otvaranja prihvatilišta u Stubičkoj Slatini.

Ponavljamo još jednom da mi nemamo ništa protiv nesretnih ljudi koji traže utočište u našoj zemlji, već se ne slažemo s odabirom lokacije prihvatilišta, koje MUP pod svaku cijenu namjerava otvoriti u bivšoj vojarni, u našem gustu naseljenom mjestu - izjavio je Gospočić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙