FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugašen požar na Hvaru

DIVULJE, 28. rujna 2004. (Hina) - Požar koji je izbio jučer na otokuHvaru, kod mjesta Brusje, ugašen je danas oko 16 sati, a na požarištusu ostali dežurati pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva Hvar,izvijestio je popodne Državni vatrogasni operativni centar MUP-a izDivulja.
DIVULJE, 28. rujna 2004. (Hina) - Požar koji je izbio jučer na otoku Hvaru, kod mjesta Brusje, ugašen je danas oko 16 sati, a na požarištu su ostali dežurati pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva Hvar, izvijestio je popodne Državni vatrogasni operativni centar MUP-a iz Divulja.

U sanaciji požarišta od jutarnjih sati je sudjelovalo 90 gasitelja - iz Interventne vatrogasne postrojbe MUP-a iz Divulja, pripadnici Namjenskih organiziranih snaga HV-a iz Divulja i djelatnici dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Hvar.

Požar između Hvara i Brusja planuo je jučer oko 16 sati, pod nadzor je stavljen sinoć oko 19 sati, a izgorjelo je oko 50 hektara trave, makije i manji dio borove šume.

Dežurstvo na saniranom opožarenom terenu danas od 16 sati, od djelatnika Interventne postrojbe MUP-a iz Divulja i pripadnika Namjenskih organiziranih snaga HV-a preuzeli su pripadnici hvarskog DVD-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙