FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RADCLIFFE: TRČAT ĆU U PEKINGU

LONDON, 13. listopada 2004. (Hina) - Svjetska rekorderka u maratonuBritanka Paula Radcliffe, unatoč razočaranju na OI u Ateni, odlučna jeu namjeri da nastupi na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008.
LONDON, 13. listopada 2004. (Hina) - Svjetska rekorderka u maratonu Britanka Paula Radcliffe, unatoč razočaranju na OI u Ateni, odlučna je u namjeri da nastupi na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008.

"Moja odluka da nastupim u Pekingu nema nikakve veze s Igrama u Ateni. Nikad nisam rekla da su Igre u Ateni posljednje na kojima ću nastupiti. To ne bi bio slučaj čak i da sam ostvarila rezultat kojem sam se nadala. Uvijek mi je bila želja da sudjelujem u Pekingu. Tko zna možda ću trčati i na OI 2012., barem se tome nadam", izjavila je 30-godišnja Radcliffe, koja je na OI u Ateni odustala u maratonu šest kilometara prije cilja zbog bolova.

Nakon Atene Paula Radcliffe bila je suočena s brojnim kritikama, a neki su išli tako daleko da su sugerirali da je odustala nakon što je uvidjela da neće osvojiti medalju.

"Bilo je puno kritika na moj račun. Pitali su me zašto nisam usporila i u slabijem ritmu došla do cilja. No, činjenica je da nisam više mogla. Bolovi su bili prejaki. To je iskustvo koje me učinilo još odlučnijom", dodala je Radcliffe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙