FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NJEMAČKA: U STANU ATLETSKOG TRENERA PRONAĐEN DOPING

MAGDEBURG, 29. rujna 2004. (Hina/DPA) - Tijekom pretrage stananjemačkog atletskog trenera Thomasa Springsteina istražitelji supronašli zabranjeni steroid testosteron.
MAGDEBURG, 29. rujna 2004. (Hina/DPA) - Tijekom pretrage stana njemačkog atletskog trenera Thomasa Springsteina istražitelji su pronašli zabranjeni steroid testosteron.

Springstein je javnosti poznat kao glavni čovjek u doping aferama iz ranih devedesetih vezanim uz Grit Breuer i dvostruku svjetsku prvakinju u sprintu Katrin Krabbe. Još uvijek je trener Grit Breuer i olimpijskog pobjednika na 800m iz Sydneya Nilsa Schumana.

Njemački atletski savez zatražio je pretragu Springsteinova stana nakon što je dobio dojavu da krši zakone vezane uz zdravstvo.

U priopćenju istražitelja navodi se kako postoje dokazi da je osumnjičeni redovno opskrbljivao atletičare, od kojih su neki bili maloljetni, sa medikamentima koji sadržavaju zabranjena stimulativna sredstva.

Njemačka novinska agencija DPA pokušala je dobiti komentar od samog Springsteina, no on nije bio dostupan, jer se nalazi na odmoru zajedno sa Grit Breuer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙