FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

japanska vlada odobrila 67.000 eura traumatološkoj klinici

ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Japanska Vlada odobrila je iznos od67.096 eura zagrebačkoj Klinici za traumatologiju za nabavu aparata zaOdjel fizikalne medicine i rehabilitacije, priopćilo je danas japanskoveleposlanstvo u Zagrebu.
ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Japanska Vlada odobrila je iznos od 67.096 eura zagrebačkoj Klinici za traumatologiju za nabavu aparata za Odjel fizikalne medicine i rehabilitacije, priopćilo je danas japansko veleposlanstvo u Zagrebu.

Odjel fizikalne medicine i rehabilitacije pri Klinici za traumatologiju osnovan je 1952. godine, a lani je pružio pomoć oko 120.000 pacijenata.

Zbog financijskih poteškoća klinika nije mogla zamijeniti veliki broj aparata koji su u uporabi preko dvadeset godina, te su vremenski dotrajali i kvarovi su česti.

Stoga je japanska Vlada odobrila sredstva za nabavu novih aparata koji bi poboljšali uvjete liječenja pacijenata i rada bolničkog osoblja na Traumi.

Ugovor o nabavi aparata će sutra, 6. listopada, u Klinici za traumatologiju potpisati japanski veleposlanik Kaname Ikeda i ravnatelj klinike Gojko Buljat.

Kroz svoj program pomoći japanska Vlada pomaže nevladinim udrugama, obrazovnim ustanovama, tijelima lokalne samouprave i javnim ustanovama u ostvarenju raznovrsnih razvojnih programa i zadovoljavanju najnužnijih potreba u obnovi i opremanju, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙