FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KARDINAL BOZANIĆ POSJETIO HRVATSKU KATOLIČKU MISIJU U LONDONU

ZAGREB, 4. listopada 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatske biskupskekonferencije, zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić posjetio jeu nedjelju navečer Hrvatsku katoličku misiju u Londonu, priopćeno jeiz Ureda za odnose s javnošću zagrebačkoga nadbiskupa.
ZAGREB, 4. listopada 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić posjetio je u nedjelju navečer Hrvatsku katoličku misiju u Londonu, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću zagrebačkoga nadbiskupa.

Kardinal Bozanić posjetio je misiju u Londonu nakon plenarnog zasjedanja Vijeća europskih biskupskih konferencija koje je od 30. rujna do 3. listopada održano u Leedsu.

U nedjelju navečer, kardinal je predvodio svečano euharistijsko slavlje u crkvi sv. Augustina na Hammersmithu zajedno s voditeljem misije vlč. Dragom Berišićem, voditeljem dijecezanskog ureda za migracije i turizam Westminsterske nadbiskupije vlč. Augustinom Garveyem i voditeljem Slovenske katoličke misije u Engleskoj vlč. Stanislavom Cikanekom.

U ime studenata i mladih, kardinala je na misi pozdravio liječnik i doktorant gosp. Josip Car podsjetivši kako se u misiji okupljaju Hrvati sa svih strana svijeta. Nakon svete mise, na kojoj je bio nazočan i hrvatski veleposlanik gosp. Joško Paro s obitelji, u župnoj dvorani nastavljen je susret Kardinala s vjernicima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙