FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA SUBOTU, 2. STUDENOGA

ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 2. studenoga.
ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 2. studenoga.

ČAKOVEC - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će Međimurje. Predsjednikov dolazak ispred Starog grada Zrinskih u Čakovcu očekuje se oko 9,50 sati. Nakon pregleda Počasne postrojbe Međimurske županije – Zrinske garde, predsjeddnik će nazočiti potpisivanju Sporazuma o osnivanju Euroregije "Mura-Drava" s mađarskim županijama Zala i Somogy (10 sati). Izjava za medije predviđena je oko 10,50 sati. Predsjednik će potom obići gradilište novog paviljona Županijske bolnice u Čakovcu (11,10 sati) i posjetiti obiteljsko gospodarstvo Carović u Totovcu (11,40 sati). Od tamo će se emititati i posebna radijska emisija "Na kavi s Predsjednikom", gdje će dvadesetak poljoprivrednika Međimurske županije razgovarati s predsjednikom Republike (11,50 sati).

DONJA BISTRA - Premijer Ivo Sanader sudjelovat će na svečanosti u povodu završetka projekta asfaltiranja prometnica u Općini Bistra. Premijerov dolazak na svečanost u Vatrogasnom domu najavljen u 18,10 sati. Nakon pozdravnih govora načelnika Općine Bistra Krešimira Gulića i počasnog građanina Bistre Ivana Jarnjaka okupljenima će se obratiti potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor, premijer Ivo Sanader i predsjednik Sabora Vladimir Šeks. Potom će se na sportskom terenu Općine Bistra održati projekcija dokumentarnog filma o asfaltiranja prometnica, a najavljeni su i govori načelnika Gulića i premijera Sanadera (19,15 sati).

ZAGREB - Sjednica Glavnog odbora SDP-a, na kojoj će se razmatrati prijedlozi odluka koje se odnose na organizaciju stranke, izbor članova Savjeta SDP-a i informacije o koalicijskim pregovorima s hss-om. Vodstvo SDP-a trebalo bi izvijestit članove Glavnog odbora o pregovorima s HSS-om te od njih zatražiti mandat da se pregovori o zajedničkom izlasku na lokalne izbore, što se županijske razine tiče, okončaju tijekom listopada, (10,30 sati, Iblerov trg 9). Predsjednik Glavnog odbora Tonino Picula dati će izjavu za novinare u 12 sati.

ZAGREB - Sjednica Velikog vijeća HSLS-a. Po završetku sjednice predsjednik HSLS-a Ivan Čehok održat će konferenciju za novinare (12,30 sati, prostorije HSLS-a, Zrinjevac 17/1).

ZAGREB - Sjednica Središnjeg odbora Liberalne stranke. Sjednica će u prvom dijelu biti otvorena za medije, u kojem će predsjednik LS-a Ivo Banac govoriti o aktualnoj političkoj situaciji (10, 30 sati, Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27).

SPLIT - Klub zastupnika HSP-a organizira proslavu stupanja na snagu hrvatske ekološko ribolovne zone u Jadranu, koju je Hrvatski sabor proglasio prošle godine, sa stupanjem na snagu 3. listopada 2004. Saborski zastupnici HSP-a tom će prigodom s broda Fortuna u more spustiti kip sv. Nikole (jedrenjak Fortuna isplovit će s lukobrana splitske ACI marine u 9,30 sati).

ZAGREB - Otvorenje izložbe u povodu 85-godišnjice rođenja slikara Antuna Masle (12 sati, galerija Mala, Trg bana Jelačića 6).

Dežurni urednici.

prijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon - 01/ 48 08 600

telefaks - 01/ 48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙