FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA PETAK, 1. LISTOPADA

ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 1. listopada.
ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 1. listopada.

ZAGREB - Hrvatski sabor odlučiti će hoće li udovoljiti HDZ-ovu zahtjevu i osnovati povjerenstvo koje će utvrditi sve činjenice vezane za jamstva koje je bivša Vlada davala kreditorima privatnog riječkog brodogradilišta Viktor Lenac, sada u stečaju. Sabor će, naime, u podne glasovati o točkama koje je raspravio ovaj tjedan, među njima i o spomenutom HDZ-ovu zahtjevu. Trebao bi se utvrditi i popis tvrtki od posebnog državnog interesa u čijim bi nadzornim odborima iznimno mogli sjediti državni dužnosnici. Radni dan, posljednji u trećem tjednu 10. sjednice, zastupnici će početi raspravom o Vladinu prijedlogu izmjena i dopuna Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga ( 9,30 sati, Trg sv. Marka 6).

KOSOVO/KNIN - Svečano otvorenje tvornice tvrtke "Knauf" u Kosovu kod Knina. Na svečanosti će biti predsjednik Republike Stjepan Mesić i ministar gospodarstva Branko Vukelić. Izjava za medije predsjednika Republike predviđena je za 14,30 sati. Prije otvorenje tvornice ministar Vukelić razgovarat će s gradonačelnikom Knina Vinkom Marićem i članovima Poglavarstva (11 sati). Izjave za medije najavljene su nakon sastanka (12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi o problematici uvoza rožnica u svrhu transplantacija u Hrvatskoj (13 sati, Ksaver 200a).

ZAGREB - Pirotehničari tvrtke AKD Mungos prosvjedovat će ispred sjedišta tvrtke zbog neisplaćenih plaća za kolovoz (10 sati, Mandlova b.b.)

RIJEKA - Konferencija za novinare u povodu premijere koreodrame "Krvavi svatovi" Federica Garcije Lorce. Ta će se predstava u riječkom Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca premijerno prikazati 9. listopada, a autor projekta je Damir Zlatar Frey (10 sati, foyer Kazališta, Uljarska 1).

GORNJA STUBICA - U Muzeju seljačkih buna otvorit će se izložba Konzervatorsko-restauratorski radovi na pokretnim kulturnim dobrima Hrvatskog zagorja od 2001. do 2004. godine (19 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Jasna Nahtigal - Lazarić

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon - 01/ 48 08 600

fax - 01/ 48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙