FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAEL ZAPRIJETIO INTENZIVIRANJEM VOJNIH OPERACIJA U GAZI

JERUZALEM, 1. listopada 2004. (Hina/AFP) - Izraelska vojska pojačat ćeoperacije u pojasu Gaze ako se nastave palestinski raketni napadi,izjavio je u petak visoki dužnosnik iz ureda premijera ArielaSharona.
JERUZALEM, 1. listopada 2004. (Hina/AFP) - Izraelska vojska pojačat će operacije u pojasu Gaze ako se nastave palestinski raketni napadi, izjavio je u petak visoki dužnosnik iz ureda premijera Ariela Sharona.

"Ako se nastave napadi projektilima, proširit ćemo operacije na terenu i biti agresivniji", izjavio je taj dužnosnik koji je zahtijevao da ostane neimenovan.

Može se dogoditi da operacija "Dani pokajanja" bude ograničena "ako brzo postigne cilj, a to je potpuni prestanak napada projektilima" kućne izrade na izraelski teritorij, u kojima su u srijedu navečer u Sderotu poginule dvije osobe, dodao je.

Također je naglasio kako se Sharonov plan o uklanjanju židovskih naselja iz Gaze, predviđen za rujan 2005., ne može provesti "pod vatrom". "Bit će potrebno razdoblje mira i stabilnosti u pojasu Gaze prije njegove konkretizacije. Radimo na tome", kazao je taj dužnosnik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙