FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AC/DC DOBIO ULICU

MELBOURNE, 1. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Australski rock sastavAC/DC gnjevno je pjevao kako je na "autocesti prema paklu" (Highway toHell), a u petak je vijugava uličica u Melbourneu dobila ime po tojslavnoj grupi koja je prodala više od 140 milijuna albuma.
MELBOURNE, 1. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Australski rock sastav AC/DC gnjevno je pjevao kako je na "autocesti prema paklu" (Highway to Hell), a u petak je vijugava uličica u Melbourneu dobila ime po toj slavnoj grupi koja je prodala više od 140 milijuna albuma.

"Dobro došli na Autocestu prema paklu", rekao je gitarist AC/DC-a Angus Young u priopćenju izdanome u čast mijenjanja imena ulice Corploration u Ulicu AC/DC-a.

U slavnoj pjesmi "Highway to Hell" AC/DC pjevaju: "Nema obaveznog zaustavljanja, nema ograničenja brzine. Nitko me neće usporiti. Sotono, plaćam svoju kaznu, sviram u rock'n'roll bandu"

No u Ulici AC/DC-a teško ćete prekoračiti dopuštenu brzinu, a nećete susresti ni Sotonu niti rokere poput pokojnoga pjevača AC/DC-a Bona Scotta, koji je 1980. umro od pijanstva.

Ulica AC/DC-a kratka je, popločana uličica što lagano zavija prema noćnom klubu nazvanome "Cherry Bar", retro zdanju primjerenijemu glazbi Nicka Cavea ili starim zvucima Johnnya Casha.

U Melbourneu je grupa, sasvim blizu Ulice AC/DC-a, snimila svoju himnu "It's A Long Way To The Top" nakon koje je postala jedna od najvažnijih rock-skupina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙