FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OSIJEK: VLADINIM PROGRAMIMA ZAPOŠLJAVANJA UPOSLENO 5.603

OSIJEK, 29. rujna 2004. (Hina) - Na području Osječko-baranjskežupanije, u sklopu provedbe vladinog programa zapošljavanja odpočetka ožujka 2002. do kraja kolovoza 2004. godine, sklopljeni suugovori za sufinanciranje zapošljavanja ukupno 5.603 osobe.
OSIJEK, 29. rujna 2004. (Hina) - Na području Osječko-baranjske županije, u sklopu provedbe vladinog programa zapošljavanja od početka ožujka 2002. do kraja kolovoza 2004. godine, sklopljeni su ugovori za sufinanciranje zapošljavanja ukupno 5.603 osobe.

Prema podacima osječke Područne službe Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje (HZZ) najviše osoba do sada je zaposleno u sklopu programa "Učenjem do posla za sve", koji obuhvaća sufinanciranje zapošljavanja osoba bez radnog iskustva te stručno osposobljavanje, prekvalifikaciju i dokvalifikaciju. Tim je programom do sada ukupno zaposleno 3.908 osoba, što je 9,9 posto svih osoba zaposlenih tim programom u Hrvatskoj.

Programom "Posao za branitelje" do sada je zaposleno 746 nezaposlenih hrvatskih branitelja te nezaposlene djece i supružnika poginulih i nestalih branitelja, a to je 10,7 posto ukupnog broja branitelja koji su na području RH do sada zaposleni ovih programom.

Programom "Iskustvom do profita", koji predviđa sufinanciranje zapošljavanja žena iznad 45 godina starosti i muškaraca iznad 50 godina starosti, na području ove Županije do sada je zaposleno 586 osoba, odnosno 12,9 posto svih osoba zaposlenih u sklopu dosadašnje provedbe toga programa u Hrvatskoj.

Programom "S faksa na posao" u Osječko-baranjskoj županiji do sada je zaposleno 245 osoba. Najmanje, svega četiri osobe, zaposlene su po programom "Šanse i za nas", koji obuhvaća zapošljavanje nezaposlenih osoba s invaliditetom i otežanim faktorom zapošljivost.

(Hina) xivuč yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙